Sari Seimelä, Myyjä, perushoitaja, Rauma

Olen 56-vuotias vahva satakuntalainen päättäjä, jolla on neljännesvuosisadan monipuolinen kokemus luottamushenkilönä. Olen alue- ja kuntavaltuutettu, Rauman KH:n jäsen sekä myös seurakunnan ja OK Keulan luottamushenkilö.

Pitkälle kokemukselleni oli luonnollinen jatko lähteä ehdokkaaksi myös eduskuntavaaleihin. Yhteistyöverkostoni ulottuu vahvasti koko Satakuntaan ja uskon olevani oikea henkilö toimimaan sekä Rauman seudun että koko maakunnan edunvalvojana valtakunnallisessa päätöksenteossa.

Koulutukseltani olen perushoitaja ja työni on kaupan alalla ja tarvittaessa myös hoitoalalla. Minulla on vahva kokemus myös vapaaehtoistyöstä.

Tärkeimmät yhteiskunnan kehityskohteet näen lapsi- ja nuorisotyössä sekä koulutuksen kehittämisessä.

Aviomiehen lisäksi minulla on kaksi aikuista lasta.