Leena Jokinen-Anttila, Sairaanhoitaja, pääluottamusmies, Ulvila

Olen 51-vuotias sairaanhoitaja.

Tällä hetkellä toimin pääluottamusmiehenä Satakunnan hyvinvointialueella. Olen työskennellyt 30 vuoden ajan Satakunnan keskussairaalassa; Satasairaalassa.

Perheeseeni kuuluvat aviomies ja kaksi lukioikäistä lasta sekä aivan ihana Suomenpystykorva Ykä.

Poliittinen urani alkoi Ulvilan Sosialidemokraattien ehdokkaana kunnallisvaaleissa listan täytteenä vuonna 2008. Näissä vaaleissa tulin valituksi Ulvilan valtuustoon ja tästä alkoi kunnallispoliittinen urani. Tämä työ on vienyt sydämeni oman ammattini rinnalla. Olen ollut vuodesta 2009 alkaen Ulvilan valtuutettuna ja kaupunginhallituksen huonekuntaan olen kuulunut tästä lähtien ja Ulvilan kaupunginhallituksen puheenjohtajana olen ollut vuodesta 2013 lähtien. Ulvilan seurakunnan kirkkovaltuutettuna ja kirkkovaltuuston varapuheenjohtajana olen toiminut useamman vuoden ajan. Tehyn valtuuston puheenjohtajaksi minut valittiin vuonna 2021.

Pidän tärkeänä yhteiskunnallisten asioiden hoitamista. Erityisesti sosiaali-ja terveydenhuollon asiat ovat lähellä sydäntäni.