Aluesihteerin paikka haettavissa

Uutiset

Aluesihteerin tehtäviin kuuluu Satakunnan hyvinvointialueen sosialidemokraattisen valtuustoryhmän sihteerinä toimiminen sekä kaikki muut ryhmän toimintaan liittyvät tehtävät. Aluesihteeri vastaa myös aluehallinnon ja Satakunnan Sosialidemokraatit ry:n viestinnästä ja sen kehittämisestä sekä yhteydenpidosta kansalaisjärjestöihin ja sidosryhmiin.

Aluesihteeri osallistuu erilaisten tilaisuuksien, tapahtumien ja kokousten suunnitteluun sekä järjestämiseen. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Tehtävä edellyttää sosialidemokraattisen järjestökentän sekä päätöselinten toiminnan tuntemista. Sosialidemokraattisen arvomaailman lisäksi kykenet itsenäiseen työskentelyyn, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet joukkuepelaaja.

Aluesihteeri työpiste sijaitsee Salin Säätiön -tiloissa (Nortamonkatu 3, Pori). Peruspalkka on noin 2.500 euroa, riippuen kokemuksesta ja osaamisesta. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi. Työ alkaa elokuussa, tarkempi päivämäärä sovitaan valinnan jälkeen. Työsopimus on voimassa valtuustokauden (31.5.2025) ja siinä on kolmen kuukauden koeaika. Noudatamme työsuhteessa JTL:n työehtosopimusta.

Työn alkaminen ja jatkuvuus edellyttää Satasoten valtuuston budjettitason hyväksyntää vuosittain sekä aluehallituksen erillistä hyväksytään ryhmärahan käytöstä.

Hakemukset tulee lähettää (liitteenä CV ) viimeistään 08.06.2022 klo 16.00 mennessä s-postilla jukka.pirttinen@sdp.fi

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Jukka Pirttinen 0400 725 689. Soittoajat: Tiistai 31.5. klo 13-17.00, Keskiviikko 1.6. klo 12-17.00 ja Tiistai 7.6. klo 14.-18.00.

Haastattelut suoritetaan viikolla 24 (tarvittaessa alkuviikko 25). Valinta tehdään ennen Juhannusta.